SensaHome in 10 antwoorden


1. Hoe lang bestaat SensaHome?

In 2017 is SensaHome gestart met het aanbieden van een unieke verzameling van producten via een webshop.


2. Wat is SensaHome?

SensaHome is een jonge, inspirerende en verfrissende webshop voor mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Het grootste gedeelde van het assortiment van SensaHome is bedoeld voor uw huis en tuin. De producten zijn innovatief en energierijk. SensaHome staat bekend om zijn Aroma Diffusers waarmee we iedere huis letterlijk en figuurlijk willen opfrissen.


3. Wat betekent SensaHome eigenlijk?

De naam bestaat uit twee delen, namelijk Sensa en Home. Sensa komt van het Engelse senseful wat staat voor het warme gevoel dat je thuis hoort te hebben. Home staat zowel voor huis als thuis. Een huis is pas een huis als je er thuis voelt. Met de producten van SensaHome willen we je een heerlijk thuisgevoel  geven. Het is een korte, krachtige naam waaruit de energie en uitstraling van onze organisatie spreekt. Het weerspiegelt de kracht van specialisme en service per productgroep met de schaalvoordelen en betrouwbaarheid van een groot label.


4. Waar staat SensaHome voor?

SensaHome werkt continu aan een verrassend en veelzijdig assortiment. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn in een omgeving waarin de gewone dingen net wat meer bijzonder en kleurrijker zijn.


5. Hoeveel mensen werken er bij SensaHome?

Er werken voorlopig 8 mensen bij SensaHome, maar de groei van ons bedrijf neemt significant toe waardoor we de verwachtingen hebben dat we eind 2018 met meer dan 20 man aan de bak moeten.


6. Hoe is het om te werken bij SensaHome?

Het gevoel is Sensa! Het gevoel is goed. We hebben een hele nauwe team waarmee we iedere uitdaging weer aangaan. De beleving is optimaal en ieder zijn inzet wordt gewaardeerd. De gedrevenheid van de werknemers van SensaHome is iets wat ons onderscheid van andere. Iedere huis zal door de energie van ons team een ander tintje krijgen!


7. Kun je een aantal merken uit het SensaHome assortiment noemen?

Bij SensaHome vind je voornamelijk jonge merken die de hele markt hebben verrast. Denk hierbij aan de Zen300 aroma diffusers en de wake up lights.


8. Waar is SensaHome gevestigd?

SensaHome verkoopt haar producten alleen online. Er is voorlopig geen fysieke vestiging.


9. Waarin onderscheidt SensaHome zich?

Innovatieve producten, gedreven personeel, uitmuntende service, razendsnelle levering, complete assortimenten en competitieve prijzen is waar wij continu naar streven bij SensaHome.


10. Waarom zou ik samenwerken met SensaHome?

SensaHome is zoals eerder al genoemd een jonge en energierijke bedrijf. De producten van SensaHome zijn gewild en zijn door alle klanten goed ontvangen. Eventuele samenwerking met partners die ons bereik vergroten zijn wellicht een verrijking. Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe producten die goed bij SensaHome passen en waarmee we ons assortiment binnen ons richtlijnen kunnen uitbreiden.